Το Σχολείο μας

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Πρόγραμμα Α: Από 9.00 μέχρι 13.00

Πρόγραμμα Β: Από 9.00 μέχρι 15.00

Ηλικία Εγγραφής: Από 2,5 ετών

Εγγραφές όλο το χρόνο

Αγαπητοί Γονείς,

Η αγάπη μας για το παιδί και ο θαυμασμός μας για όσα έχει να του προσφέρει το εκπαιδευτικό σύστημα Μοντεσσόρι μας οδήγησαν να δημιουργήσουμε το LEARNING STEPS.

Το νέο μας Σχολείο είναι δίγλωσσο (Ελληνικά – Αγγλικά) και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 2,5 εως 6 ετών. Στεγάζεται σε μια υπέροχη κηφισιώτικη βίλα 460 τ.μ. και περιβάλλεται από έναν καταπράσινο και ιδιαίτερο κήπο 3 στρεμμάτων, στην ήσυχη περιοχή του Στροφυλίου Κηφισιάς.

Ακολουθώντας τη Μέθοδο Μοντεσσόρι σύμφωνα με αυστηρά διεθνή πρότυπα, το Σχολείο μας προσφέρει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου, βασισμένο στις ανάγκες των παιδιών. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με το πλούσιο Μοντεσσοριανό υλικό και το περιβάλλον εξαιρετικής αισθητικής, εξασφαλίζει στα παιδιά μας μια ξεχωριστή προσχολική εμπειρία.

Με κύριο μέλημά μας την υγιή και χαρούμενη ανάπτυξη του κάθε παιδιού, δίνουμε έμφαση στην εξατομικευμένη προσέγγιση και στη γνώση που αποκτιέται με τρόπο βιωματικό και κιναισθητικό. Έτσι η Μουσική και η Τέχνη συνδιαλέγονται συνεχώς με τα Μαθηματικά, τη Γλώσσα, τη Γεωγραφία, τη Ζωολογία και τη Φυτολογία, μέσα από δραστηριότητες που επιτρέπουν στο παιδί να κατακτά την αυτονομία που τόσο αποζητά σ’αυτήν την ηλικία. Επίσης μέσα από συχνές εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές Εκδρομές και Επισκέψεις, τα παιδιά μας αποκτούν πολύτιμες εμπειρίες ζωής και πολιτισμού.

Το Σχολείο μας επιπλέον, διοργανώνει τακτικά δημιουργικά εργαστήρια με ελκυστική θεματολογία ώστε να προσφέρει τη δυνατότητα και στα παιδιά του Δημοτικού να επωφεληθούν από το εκπαιδευτικό σύστημα Μοντεσσόρι.

Ελάτε να σας περιηγήσουμε στο χώρο μας!

Φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις μας